Főoldal
Történelem
A Zsarnokok
Koncertek
Zenék
Képek
Videók
Fórum
Kapcsolat
Linkek

Az aktuális történéseket elsősorban a Facebook oldalunkon tesszük közzé, de azért igyekszünk ezt az oldalt is naprakészen tartani!

2013. február 4.

Alakulnak a tavaszi dátumok, április 19-én Sárvárra is eljutunk, végre egy közös buli a Fanatic Attack-ékkal! Jövő pénteken pedig ZÚZDA!!! \m/

2013. január 7.

TÉLI HADJÁRAT!
Február 2. Csepel, Üvegház
Február 15. Zúzda
Ha minden jól megy, mindkét bulira készülünk valami meglepetéssel! Thrash! \m/

2012. november 12.

A legutóbbi két nagyon király buli után, folytatódik az őszi hadjárat! Legközelebb november 17-én, ismét a Filterben!

2011. december 21.

A december 23.-i Metal School Karácsonyon sajnos betegség miatt nem tudunk fellépni! :(

2011. november 4.

Két ingyenes koncert az év végére! November 22-én ismét a Filterben játszunk a Makkay Rock Band társaságában, december 23-án pedig a Metal School karácsonyi házibuliját fogjuk zárni! További részletek a Koncertek oldalon!

2011. szeptember 6.

A péntekre tervezett Heavy / Thrash nap sajnos elmarad a Viperben, így mi sem fogunk játszani :( reméljük, hamarosan lesz alkalmunk pótolni!

2011. augusztus 31.

Az őszi szezont megnyitva, szeptember 9-én a Viper Room-ban játszunk!

2011. március 6.

Március 18-án a Klaan Fesztiválon zúzunk majd a Kék Yukban! \m/

2010. december 21.

A 2010-es év utolsó Zsarnok bulija holnapután, december 23-án lesz a Metal School-ban (Bp. VI. ker. Bajcsy-Zs. u. 51.)! Beugró nincs, gyertek!

2010. december 6.

Régóta esedékes frissítés, hogy az idei demó letölthető mp3 formátumban (egyelőre kisebb hiányosságokkal) végre megjelent az oldalon! Töltsétek, zúzzatok! :) A fizikai megjelenés, ha lesz, sajnos még várat magára. Idei utolsó megmozdulásként fellépünk a Metal School karácsonyi buliján - amint lesznek ezzel kapcsolatban újabb infók, természetesen jelezzük! Lett továbbá Facebook oldalunk is, csatlakozzatok! :)

2010. október 28.

A novemberi Filter-es fellépés egy héttel később, 9-én lesz!

2010. szeptember 28.

A nyári szünet után folytatódik a zúzás, valamint november 2-án a Filter bulik sorozata is!

2010. június 1.

A myspace-en meghallgatható a Bombatalálat című szám is az új demóról!

2010. május 28.

Újabb koncertdátum: június 18-án Salgótarjánban játszunk, az Éter Fesztivál első napján!

2010. május 13.

Király hangulat volt kedden a Filterben, köszi mindenkinek!!! :) Június 22-én ismét játszunk ugyanott!
Aki pedig szeretné erősíteni a klasszikus thrash műfaj pozícióit, megteheti ITT is, május 17.-ig ránk szavazva :)

2010. május 1.

Köszönet mindenkinek, aki a Klaan fesztiválon a késői időpont ellenére megvárt minket, és végigzúzta a koncertet. A következő fellépés május 11-én lesz a Filter klubban!

2010. április 18.

A Myspace oldalunkon meghallgatható 2 teljes szám az új anyagról! Hangerőt feltekerni, aztán jó headbangelést! Nemsokára élőben is bemutatjuk, április 30-án a Kék Yukban, a 3. Klaan fesztiválon!

2010. március 22.

Örömmel jelentjük, hogy nekiálltunk a "Harci szellem" felvételeinek! Az új 7 számos demóhoz most hétvégén rögzítettük a hangszeres részeket a Klaan stúdióban. Hátra van még az "ének" felvétele, majd az utómunkálatok, aztán reméljük, nemsokára napvilágot láthat a kész anyag! Hogy milyen formában, azt még meglátjuk. Letölthető MP3 mindenképpen lesz, de ezúttal már szeretnénk a demót rendes hanghordozón is megjelentetni. Ha összejön, akkor egyúttal pótoljuk majd az első demó ezirányú hiányosságát is: a CD "bónuszként" tartalmazni fogja a Világégés demó teljes anyagát is, összesen egy erős nagylemeznyi terjedelemben. További hírek hamarosan, ahogy haladunk a demó dolgaival!

2010. március 16.

A ma esti koncert sajnos elmaradt :( utolsó pillanatban derült ki, hogy a klub technikai okok miatt nem tud ma kinyitni, mindkét zenekar ott volt már a cuccokkal. Most úgy néz ki, hogy május 11-én tudunk majd ugyanott játszani.

2010. február 22.

Március 16-án pótoljuk a legutóbb elmaradt Filter klubos koncertet.

2010. február 12.

A jövő keddi Filter buli szervezési problémák miatt elmarad :( reméljük, hamarosan be tudjuk pótolni!

2009. december 11.

Felkerültek az első 2010-es koncertdátumok, valamint egy koncertvideó a legutóbbi Filteres fellépésről.

2009. december 10.

A december 12.-i Total Metal klubos buli sajnos elmarad! :(

2009. november 11.

December 8-án ismét koncert a Filterben!

2009. október 26.

November 10-én fellépünk a Filter klubban! Valamint felkerültek új koncertvideók a tavaszi fellépésekről, köztük az akkor eljátszott 2 vadonatúj számmal!

2009. október 11.

Különböző problémák miatt sajnos újra kell szerveznünk a Total Metal klubos bulit! December 12. az új dátum, további információk a Koncertek lapon!

2009. október 3.

Köszönet mindenkinek, aki ott volt a tegnapi Viper Room-os koncerten! Legközelebb november 28-án a Total Metal Klubban fogunk zúzni, a Concrete és a Frontvonal zenekarok társaságában!

2009. augusztus 3.

Koncertnaptár-frissítés! A következő hadjárat jelen állás szerint október 2-án lesz a Viper Room-ban, a Metal School által szervezett Thrash/Heavy/Power est alkalmából! Részletek a Koncertek lapon!

2009. július 13.

A Dürer buli fotói felkerültek az oldalra! (Képek -> Fellépések)

2009. június 10.

A legutóbbi, Dürer Kertes fellépésünkről néhány fotó megtekinthető ITT! Köszönet Marjai György fotósnak! Hamarosan ez az oldal is bővül, amint az elmúlt egy-két koncerten készült anyagok meglesznek a megfelelő formátumban!

2009. április 16.

Összejött még egy budapesti tehetségkutatós fellépés ebben a hónapban: április 23-án a Filterben játszunk, a rockerek.hu csapata által szervezett rendezvényen! A közönség támogatására ezúttal is számítunk! :) Felkerült az időpont a koncertek közé, részletek ott!

2009. április 13.

Továbbjutottunk a szombati Emergenza selejtezőből, így május 29-én újabb ütközetre kerül sor, a Dürer Kertben! :) Aki nem tudott eljönni a Yukba, az most bepótolhatja! Az elődöntőre a beugró 1300 pénz nálunk elővételben, 1800 a helyszínen. A koncert után a Dürerben egy sörre a vendégünk mindenki, aki megveszi nálunk a jegyét, és megnézi a fellépésünket! :)

2009. április 6.

A dolgok jelenlegi állása szerint, a nagykanizsai Fém Majális sajnos nem kerül megrendezésre! Próbálunk összehozni helyette egy másik koncertet a városban, valamikor később, és más helyszínen. Ha lesz valami konkrét infó ezzel kapcsolatban, az természetesen megjelenik majd itt.

2009. március 15.

Egy kis helyzetjelentés: dolgozunk az új demón, amit Harci szellem címmel tervezünk az idén megjelentetni (a tavasz sajnos túl optimista célnak bizonyult). Várható számcímek: Harci szellem, Vörös pont, Húsevő baktérium, Sárkányölő, Bombatalálat, Falhoz állítva, Tíz egység alkohol. Számunkra mindez azt is jelenti, hogy míg az első demón volt 5 nóta, amit többé-kevésbé a C-Dextrin időszakból mentettünk át, és 2 volt teljesen új, addig a második demón pont fordított lesz a helyzet, és ezzel le is tudjuk az utókor számára megörökítendő régi dolgok rögzítését :) Mostanában a nóták tökéletesítése folyik, mielőtt stúdióba mennénk, és ha minden jól megy, talán összeszedünk még néhány alkalmat, hogy élőben is tesztelhessük őket. Ezzel kapcsolatban sajnos egy rossz hír, hogy a nagykanizsai Fém Majális sorsa kérdéses lett, mert a klub bizonytalan időre bezárt :( természetesen amint van új fejlemény, jelezzük! Budapesten az Emergenzás fellépés továbbra is érvényes: akit érdekel, jelentkezzen nálunk!

2009. február 22.

Beneveztünk az Emergenza Tehetségkutató Fesztiválra! Április 11-én játszunk a Kék Yukban! Jegyek kaphatók a zenekarnál 1000 Ft-os elővételi áron! Ha szeretnétek zúzni egyet az eseményen (mi mindent megteszünk ennek érdekében, és demóelőzetesként egy vadonatúj nóta is elhangzik majd), esetleg még szavazatotokkal növelnétek is a továbbjutási esélyeinket, dobjatok egy mailt a zsarnok@zsarnok.hu-ra az elérhetőségetekkel együtt! További részletek a Koncertek között!

2008. december 17.

Néhány koncertvideóval, továbbá a demó egészben letölthető CD-image változatával kívánunk véres karácsonyt, és pokoli új évet mindenkinek! :)

2008. november 28.

Üdv a zenekarunk oldalán! Bemutatkozásként az idén tavasszal rögzített, Világégés című demónk teljes anyaga letölthető innen, a Zenék oldalról! Reméljük, néhány hónapon belül összehozzuk a folytatást egy újabb old-school thrash metal bomba formájában! Ha bármi új esemény van a zenekar körül, azt itt jelezzük, addig is

Thrash 'til Death!!!